Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο δισέγγονος του Μουσολίνι υπέγραψε για τρία χρόνια με τη Λάτσιο

Ο δισέγγονος του Μουσολίνι υπέγραψε για τρία χρόνια με τη Λάτσιο
ΦΩΤΟ Reuters

Επαγγελματία παίκτης της Λάτσιο και με τη βούλα είναι πλέον ο Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι, δισέγγονος του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, αφού υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2024 με την ομάδα της πρωτεύουσας, που παραδοσιακά έχει ακροδεξιές τάσεις στον οπαδικό της πυρήνα.

Ο δισέγγονος του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, υπέγραψε σήμερα (23/03) το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τη Λάτσιο, στην οποία υπάρχει μεγάλη μερίδα οργανωμένων οπαδών με ακροδεξιές τάσεις και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για νεοναζιστικές πράξεις.

Ο Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι προερχόμενος από τις Ακαδημίες της Λάτσιο, είναι ο γιος της Αλεσάντρα Μουσολίνι, εγγονής του Μπενίτο Μουσολίνι (1883-1945), ο οποίος το 1919 δημιούργησε τις πρώτες φασιστικές πολιτοφυλακές. Αμέσως μετά την υπογραφή τουτ συμβολαίου του ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του, στην οποία φαίνεται να υπογράφει το συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λάτσιο», σημείωσε ο 18χρονος αμυντικός, ο οποίος έχει εγγραφεί μόνο με το όνομα του πατέρα του, Μάουρο Φλοριάνι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις