Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο δολοφόνος του Παναθηναϊκού “ξαναχτύπησε”! Τι συμπαίχτη έχει ο Μπουρούσης

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ντάριους Άνταμς βρίσκεται σε σεληνιασμένη κατάσταση. Μετά τα απίστευτα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ο Αμερικανός γκαρντ “χτύπησε” και στο ισπανικό πρωτάθλημα, κάνοντας όργια στο παιχνίδι της Λαμποράλ Κούτσα με τη Φουενλαμπράδα.

Οι Βάσκοι επικράτησαν εκτός έδρας με 108-97, με τον Άνταμς να μετράει 41 πόντους (5/6 βολές, 12/15 δίποντα, 4/11 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Όσον αφορά τον Γιάννη Μπουρούση, πραγματοποίησε ακόμα μία σπουδαία φετινή εμφάνιση, μετρώντας 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

“Βασιλικό” διπλό

Το παιχνίδι που συγκέντρωσε, πάντως, τα περισσότερα βλέμματα πάνω του ήταν το ντέρμπι ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν εκτός έδρας των Καταλανών με 91-86, χάρη σ’ ένα τρομερό τέταρτο δεκάλεπτο (15-28).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Τρέι Τόμπκινς με 25 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Άντε Τόμιτς με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δεν αγωνίστηκε, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έμειναν στα “ρηχά”, μετρώντας 3 και 2 πόντους, αντίστοιχα.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε