Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο εκνευρισμένος Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε την αντικατάσταση του διαιτητή

Ο εκνευρισμένος Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε την αντικατάσταση του διαιτητή
grab_twitter

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκνευρίστηκε με τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Ετιφάκ, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου στη Σαουδική Αραβία και το.. εξέφρασε με μια χαρακτηριστική χειρονομία.

Χωρίς να είναι ξεκάθαρο το πού απευθυνόταν (στον πάγκο της ομάδας του ή στον 4ο διαιτητή) ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να αντικατασταθεί ο διαιτητής του Αλ Νασρ – Αλ Ετιφάκ, δείχνοντας προς την πλευρά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάνοντας το νεύμα για αλλαγή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 12′, ενώ η Αλ Νασρ βρήκε δίχτυα με τον Άντερσον Ταλίσκα στο 45+4′, όμως έπειτα από παρέμβαση του VAR ο διαιτητής το ακύρωσε.

Λίγα λεπτά μετά, στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ταλίσκα αποβλήθηκε με κόκκινη, με την Αλ Νασρ να μένει με 10 παίκτες.

Για την… Ιστορια, η Αλ Νασρ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας με 1-0 στην παράταση, με γκολ του Σαντιό Μανέ στο 107′. η Αλ Ετιγφάκ βρέθηκε και αυτή με δέκα παίκτες, με αποβολή του Χαζάρι στο 89′.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις