Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο εκρηκτικός Τζος Νίμπο γίνεται Σλοβένος και συναντάει την Εθνική Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ

Ο εκρηκτικός Τζος Νίμπο γίνεται Σλοβένος και συναντάει την Εθνική Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ

Στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδας είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθεί ο Τζος Νίμπο, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει σλοβενικό διαβατήριο και να αγωνιστεί ως νατουραλιζέ στο προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο ΣΕΦ.

Η Σλοβενία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 μέσα από το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα γίνει στο ΣΕΦ και σύμφωνα με το Basketnews, οι Σλοβένοι βρήκαν στο πρόσωπο του Τζος Νίμπο της Μακάμπι τον νατουραλιζέ ψηλό που θα βοηθήσει τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Αμερικανός ψηλός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Euroleague, μετρώντας 11.1 πόντους και 7.3 ριμπάουντ σε 33 παιχνίδια και θα πάρει τη θέση του Μάικ Τόμπι, ο οποίος είχε παίξει με τους Σλοβένους στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, στο EuroBasket 2022 αλλά και στο Παγκόσμιο του 2023, αλλά βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Η Σλοβενία είναι μία από τις αντιπάλους της Ελλάδας στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αφού κληρώθηκε στο Προολυμπιακό του Πειραιά μαζί με τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Κροατία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αίγυπτο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις