Το Υπουργείο Ανάπτυξης προχώρησε σε μία ενημέρωση για την πιστοποίηση των ασανσέρ σε όλη τη χώρα και διάλεξε τον ταυτισμένο με τους ανελκυστήρες, εξαιτίας του προσωνύμιού του «elevator», Θανάση Αντετοκούνμπο.
Ο παίκτης της Εθνικής μπάσκετ της Ελλάδας και των Μιλγουόκι Μπακς, Θανάσης Αντετοκούνμπο έλαβε μέρος στην καμπάνια για την πιστοποίηση των ασανσέρ σε όλη τη Ελλάδα, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης, εξηγώντας τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Έλληνας αθλητής στέλνει τους πολίτες στο μητρώο ανελκυστήρων που μέσα σε 2 λεπτά και εντελώς δωρεάν μπορεί να δηλωθεί κάθε ανελκυστήρας. Μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία αλλά και μια κίνηση ευθύνης. Όχι μόνο γιατί κανείς δεν θέλει να κλειστεί μέσα σε κάποιο ασανσέρ αλλά και γιατί είναι θέμα ζωής και ασφάλειας.