Αθλητικά

Ο «elevator» Θανάσης Αντετοκούνμπο σε καμπάνια του Υπουργείου Ανάπτυξης για πιστοποίηση των ασανσέρ σε όλη τη χώρα

Σε μία ευφάνταστη καμπάνια συμμετέχει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Υπουργείο Ανάπτυξης προχώρησε σε μία ενημέρωση για την πιστοποίηση των ασανσέρ σε όλη τη χώρα και διάλεξε τον ταυτισμένο με τους ανελκυστήρες, εξαιτίας του προσωνύμιού του «elevator», Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης της Εθνικής μπάσκετ της Ελλάδας και των Μιλγουόκι Μπακς, Θανάσης Αντετοκούνμπο έλαβε μέρος στην καμπάνια για την πιστοποίηση των ασανσέρ σε όλη τη Ελλάδα, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης, εξηγώντας τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες.

 

Ο Έλληνας αθλητής στέλνει τους πολίτες στο μητρώο ανελκυστήρων που μέσα σε 2 λεπτά και εντελώς δωρεάν μπορεί να δηλωθεί κάθε ανελκυστήρας. Μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία αλλά και μια κίνηση ευθύνης. Όχι μόνο γιατί κανείς δεν θέλει να κλειστεί μέσα σε κάποιο ασανσέρ αλλά και γιατί είναι θέμα ζωής και ασφάλειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Ο Γκιρασί έφερε το 2-1 της Ντόρτμουντ στο Μπακού – Πρώτος βαθμός για Σλάβια Πράγας, ισοφάρισε 2-2 τη Φενέρμπαχτσε στο 90′
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας δεν βρέθηκε στο ματς της Ντόρτμουντ στο Μπακού, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του - Χωρίς νίκη συνεχίζει η Σλάβια πράγας
ΦΩΤΟ gettyimages