Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο ελληνικός αθλητισμός έστειλε τις ευχές του στους φιλάθλους (video)

Ο ελληνικός αθλητισμός έστειλε τις ευχές του στους φιλάθλους (video)

Τα κάλαντα του Τσιτσιπά, το μπουζούκι του Καββαδά, η προσπάθεια των αμερικανών του μπασκετικού Ολυμπιακού να πουν «Καλά Χριστούγεννα» και η μεταμφίεση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη σε Άγιο Βασίλη.

Άλλοτε με ξεχωριστό και ευρηματικό τρόπο και άλλοτε προσαρμοσμένοι απόλυτα στο πνεύμα των ημερών, οι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες στέλνουν τις δικές τους ευχές για τα Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους.

Θέλοντας να… ικανοποιήσει τους φίλους του ανά τον κόσμο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραγούδησε τα κάλαντα στα αγγλικά.

Ξεχωριστές ήταν εφετινές Χριστουγεννιάτικες ευχές των παικτών της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αποδέκτες τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων – Ελπίδα.

Οι ομάδες της Basket League επέλεξαν για αυτές τις γιορτές να στείλουν τις ευχές τους στους φιλάθλους με ένα έξυπνο και ευρηματικό βίντεο.

Κάποιοι θυμήθηκαν την παιδική τους ηλικία, άλλοι έντυσαν με μπλουζάκι της ομάδας τους, τους μικρούς τους φίλους και κάποιοι άλλοι επηρεασμένοι από το πνεύμα των Χριστουγέννων πήραν για λίγο τη θέση του Άγιου Βασίλη γεμίζοντας τη κόκκινη τσάντα με «δώρα».

Τις ευχές της για το νέο έτος έστειλε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα όπως και οι παίκτες του Ολυμπιακού αν και κάποιοι από αυτούς δυσκολεύτηκαν λίγο…

Στο κλίμα των ημερών και οι Ολυμπιονίκες μας, με το βλέμμα στο Τόκυο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ιουλίου.

Την ίδια στιγμή, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ντύθηκε Άγιος Βασίλης και ευχήθηκε για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις