Αθλητικά

Ο Εμμανουήλ Καραλής παρέλαβε το πτυχίο του: «Μάνα το πήρα»

Πτυχιούχος του τμήματος μάρκετινγκ είναι πλέον ο Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής “σαρώνει” στο άλμα επί κοντώ, αλλά παράλληλα φροντίζει και για τη μόρφωσή του, προσθέτοντας στο… παλμαρέ του και το πτυχίο από το τμήμα μάρκετινγκ.

Παρά τον πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ, ο “χάλκινος” Ολυμπιονίκης της Ελλάδας, δεν έχει αφήσει σε δεύτερο μέρος τις σπουδές του, με τον ίδιο τον Εμμανουήλ Καραλή να κάνει γνωστό ότι παρέλαβε το πτυχίο του στο μάρκετινγκ, μέσα από μία ανάρτηση στα social media.

Ο “Μανόλο” ανέβασε video και φωτογραφίες από την τελετή της αποφοίτησης, ποζάροντας με το πτυχίο του και έγραψε στη λεζάντα το εξής: “Μάνα… το πήρα”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanouil Karalis (@manolo)

Πρότυπο εντός και εκτός στίβου, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα