Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

«Ο Εμπαπέ θέλει να πάει στη Ρεάλ», γράφουν οι Ισπανοί

«Ο Εμπαπέ θέλει να πάει στη Ρεάλ», γράφουν οι Ισπανοί
Reuters

Δημοσίευμα της Marca ταράζει τα λιμνάζοντα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αναφέροντας ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να αποχωρήσει  τον Ιανουάριο, από την Παρί Σεν Ζερμέν και να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φωτιές έβαλε το δημοσίευμα της Marca, καθώς σύμφωνα με το ισπανικό μέσο οι σχέσεις του Εμπαπέ με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι σε ρήξη και τον Γάλλο σουπερ σταρ να έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μετεγγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως βέβαια γίνεται αντιληπτό, μια τέτοια μετεγγραφή μόνο εύκολη δεν είναι καθώς μόλις πριν λίγους μήνες ο Εμπαπέ ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Παριζιάνους μέχρι το 2024 και τις απολαβές του να είναι αστρονομικές.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι σχέσεις του ισχυρού άνδρα της Παρί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι η καλύτερη δυνατή, γεγονός που θα έβαζε εμπόδια σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση, ενώ ενδιαφέρον έχει σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ότι ο Κελαϊφί θα άναβε το πράσινο φως μόνο για τη Λίβερπουλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος αστέρας είχε έρθει κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά η δελεαστική πρόταση της διοίκησης της Παρί που τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα, προσφέροντας του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο ήταν ο λόγος που τον κράτησε στο Παρίσι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις