Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδιωξε τις κάμερες μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδιωξε τις κάμερες μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν αρκετά νευριασμένος μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τσέλσι(1-1), με τον Νορβηγό επιθετικό να ξεσπά σε μια κάμερα η οποία έκανε κοντινό πλάνο στον ίδιο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είχε και τα καλύτερα συναισθήματα μετά την απώλεια βαθμών της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Ο Νορβηγός επιθετικός δεν μπόρεσε να σκοράρει προκειμένου να βοηθήσει την Σίτι να κερδίσει την Τσέλσι, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Όπως είναι λογικό ο Χάαλντ είχε αρκετά νευρά μετά το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα να την… πληρώσει μια κάμερα.

Συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός φάκος στράφηκε στον προβληματισμένο παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, με τον ίδιο να μην έχει καθόλου διάθεση και με μια κίνηση να απωθεί την κάμερα.

Αυτή του η πράξη μάλιστα δεν έμεινε ασχολίαστη, αφού αρκετός κόσμος στέκεται στον Χάαλαντ τονίζοντας πως δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Σίτι με αυτό το αποτέλεσμα παράμεινε πίσω από την Λίβερπουλ στην κούρσα για το πρωτάθλημα της Premier League, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να βρίσκεται πλέον τέσσερεις πόντους μακριά από τους «ρεντς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις