Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Εσιέν σε… ευρώ – Πόσο κόστισε πραγματικά στον Παναθηναϊκό;

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με τους σταρ ασχολείσαι… παίζουν δεν παίζουν. Ο Εσιέν είναι σταρ και προς το παρόν στο “πράσινο στρατόπεδο” και θέλοντας μη ασχολούνται με το πότε θα αγωνιστεί. Το ερώτημα αυτό φυσικά γεννά και άλλα…

Οπως πόσο μπορεί να κοστίζει στον Παναθηναϊκό ένας παίκτης που έως τώρα δεν έχει αγωνιστεί. Σε αυτό προσπάθησε να απαντήσει η εφημερίδα Live Sport, που σήμερα αποκαλύπτει ότι οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη δεν φθάνουν το 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (συμβόλαιο διετές), όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί από το “τριφύλλι”.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το ετήσιο συμβόλαιο δεν ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ και είναι ελαφρά πιο υψηλό από του Μπεργκ και του Σάντσεθ που παίρνουν 750.000.

Ωστόσο ο Γκανέζος έχει μπόνους. Εάν -καταφέρει- να αγωνιστεί στο 60% των αγώνων θα πάρει 100.000 ευρώ και στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Πρωτάθλημα άλλες 150.000, η κατάκτηση του Κυπέλλου δίνει άλλες 50.000 ευρώ. Εχασε τα μπόνους των 150.000 και των 100.000 ευρώ, εάν η ομάδα προκρινόταν στους ομίλους του Champions League ή του Europa League, αντίστοιχα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε