Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ευρωπαίος Πανιώνιος δεν έ(Χ)ασε ούτε στη Βέροια!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πανιώνιος συνέχισε τη ξέφρενη πορεία του στη φετινή Super League και στην 23η αγωνιστική, καθώς κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας και από την έδρα της Βέροιας, μένοντας για 7η αγωνιστική αήττητος.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά απέφυγε την ήττα, χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Μπακασέτα, ο οποίος χάρισε ακόμα έναν βαθμό στον Ιστορικό. Από την πλευρά της, η Βέροια πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και έκανε ακόνα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία.

Ο αγώνας:

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με όρεξη να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά αδυνατούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ. Οι άμυνες ήταν καλά στημένες, με αποτέλεσματα οι δύο τερματοφύλακας να μην απειλούνται σχεδόν καθόλου, πέρα από κάποια μακρινά σουτ που δεν είχαν καμία τύχη.

Η Βέροια ευτύχησε να προηγηθεί από μία στημένη φάση. Έπειτα από κόρνερ στο 23′, ο Μαλόν έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη τελική προσπάθεια των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν παθητικό ρόλο σ’ όλο το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Ο Πανιώνιος προσπαθούσε να ισοφαρίσει, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Τελικά, τη λύση την έδωσε ο Μπακασέτας στο 78′. Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη με ένα εξαιρετικό σουτ που δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Βέροιας. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν την ολική ανατροπή στο τέλος, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ (4-2-3-1): Καντιμοίρης – Μαλόν, Μαραγκός, Μπράβο, Γιαννούλης – Άρτσε (80′ Καϊκούτ), Σιόντης – Γεωργιάδης (83′ Νέτο), Γιουσούφ (59’ Ανάκογλου), Μαγέφσκι – Ναζλίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (4-2-3-1): Διούδης – Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής – Σιώπης, Τζανδάρης (74’ Χαλκιαδάκης) – Βιγιάλμπα (58’ Μασούρας), Μπακασέτας, Καραμάνος – Ανσαριφάρντ (90′ Καθάριος)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε