Αθλητικά

Ο Φωτιάς θα διευθύνει την αναμέτρηση της Γκενκ του Καρέτσα με τη Μίντιλαντ στο Europa League

Ο Τσακαλίδης θα είναι στο VAR στο παιχνίδι του Europa League

Ο Βασίλης Φωτιάς θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Μίντιλαντ – Γκενκ για την 6η αγωνιστική του Europa League. Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στην αναμέτρηση.

Η UEFA όρισε τον Έλληνα διαιτητή, Βασίλη Φωτιά, στο παιχνίδι της Γκενκ. Οι Βέλγοι του Κωνσταντίνου Καρέτσα, παλεύουν για να βρεθούν στις πρώτες οκτώ ομάδες της διοργάνωσης.

Η Μίντιλαντ είναι στη δεύτερη θέση της διοργάνωσης και είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της πρώτης οκτάδας του Europa League.

Στο πλάι του Φωτιά θα βρίσκονται οι βοηθοί Ανδρέας Μεϊντάνας και ο Μιχαήλ Παπαδάκης, ενώ 4ος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, με VAR τον Ισπανό Θέσαρ Σότο Γκράδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα