Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς του Άρη παραπατάει μεθυσμένος σε δρόμο στην Τσεχία

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς του Άρη παραπατάει μεθυσμένος σε δρόμο στην Τσεχία
Eurokinissi

Μία ημέρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τη Μολδαβία (20/11) στα προκριματικά του Euro 2024, η εθνική Τσεχίας ανακοίνωσε ότι τρεις διεθνείς της -μεταξύ τους ο Γιακούμπ Μπράμπετς- τέθηκαν εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Το video που κυκλοφόρησε στα social media, εμφανίζει τον αμυντικό του Άρη να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.

“Οι Βλάντιμιρ Κούφαλ, Γιακούμπ Μπράμπετς και Γιαν Κούχτα αποχώρησαν την εθνική ομάδα αμέσως αφού παραβίασαν σοβαρά τον Κώδικα Δεοντολογίας το βράδυ του Σαββάτου” ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Τσεχίας και το video που κυκλοφόρησε στα social media, παρουσιάσει τον παίκτη του Άρη να μην ξέρει… που πατάει και που βρίσκεται, μετά την έξοδό του σε κλαμπ της πόλης, Όλομουτς.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς εμφανίζεται να περπατάει στη μέση του δρόμου χωρίς να έχει προσανατολισμό, σε… τραγική κατάσταση, ενώ υπήρξε άτομο που τον βοήθησε να περπατήσει σε ασφαλές σημείο.

«Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς», τόνισε ο προπονητής Γιάροσλαβ Σιλχαβί. «Τα παιδιά ζήτησαν συγγνώμη, αλλά δεν πήραμε συγκεκριμένη εξήγηση για το από πού προήλθε η παρόρμηση για αυτό που έκαναν», εξήγησε ο μάνατζερ της ομάδας Τόμας Πεσίρ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το εάν το θεωρεί προσωπική αποτυχία: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν σβήνουμε τα φώτα για τους παίκτες στις 10 το βράδυ. Δεν είμαστε χτισμένοι έτσι. Αλλά για να απαντήσω, νώθω ότι κατά κάποιο τρόπο δεν είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις