Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Γιαν Εμβιλά υπογράφει στη Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν

Ο Γιαν Εμβιλά υπογράφει στη Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν
Eurokinissi

Έχοντας αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι, ο Γιαν Εμβιλά ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αγγλία και να παίξει για την Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Γιαν Εμβιλά το… προσπάθησε να παίξει για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τη φανέλα της Σάντερλαντ, αλλά οι επαφές των δυο πλευρών “ναυάγησαν” και τελικά συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό “Foot Mercato”.

Στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ θα… ανταμώσει με τον Ισπανό τεχνικό, Κάρλος Κορμπεράν (γνωρίζονται από τη μικρή θητεία τους στον Ολυμπιακό, το 2022).

Από το 2020 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, ο έμπειρος μέσος ανήκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε 140 συμμετοχές και οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα (2021, 2022). Ο Γάλλος μέσος έχει αγωνισθεί ακόμα σε Ρεν, Ρούμπιν Καζάν και Ιντερ.

Από τον περασμένο Ιούλιο ο 33χρονος Εμβιλά είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γάλλος αναμένεται στην Γουέστ Μπρομ την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει κάποια προβλήματα με την έκδοση βίζας και την άδεια εργασίας που πρέπει να εκδώσει για να μπορέσει να αγωνιστεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις