Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αλαφούζος καταθέτει στον αθλητικό εισαγγελέα για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Γιάννης Αλαφούζος καταθέτει στον αθλητικό εισαγγελέα για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα καταθέσει ενώπιον των εισαγγελικών αρχών τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για τη φερόμενη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα στα επόμενα 24ωρα, σε μια υπόθεση που αναμένεται να έχει αρκετές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος τον περασμένο μήνα είχε συναντηθεί με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Οικονόμου -ο οποίος έχει υπό την εποπτεία του τα θέματα του αθλητισμού- και του παρείχε προφορική ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες συνεντεύξεις του στο εξωτερικό και τις αναφορές του για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κληθεί τις προσεχείς ημέρες κι απ’ τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση με τα φαινόμενα διαφθοράς κι έκνομων καταστάσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται συνολικά 5 ΠΑΕ της Super League και 13 ΠΑΕ της Super League 2, μαζί με παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Η συγκεκριμένη εισαγγελική έρευνα μάλιστα φαίνεται πως πλέον βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, κι αναμένεται να δώσει τα πρώτα αποτελέσματά της στις αρχές του 2024. Και πάνω σ’ αυτή η διαδικασία, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναμένεται να καταθέσει όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή του, γύρω από έκνομες συμπεριφορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα παραπάνω, έρχονται σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία χαιρέτισε την απόφαση των διαιτητών να απέχουν απ’ τη 14η αγωνιστική μετά τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του ο διεθνής ρέφερι Τάσος Παπαπέτρου.

Καλώντας δε, όλους τους διαιτητές που έχουν δεχθεί κατά καιρούς επιθέσεις ή πιέσεις να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο και να βοηθήσουν στην έρευνα που έχει ξεκινήσει κι ο αντιεισαγγελέας κ. Οικονόμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις