Site icon NewsIT

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε να μιλήσει από τις κράμπες

18.07.2021 | 09:10
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε να μιλήσει από τις κράμπες

Jul 17, 2021; Phoenix, Arizona, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) celebrates after defeating the Phoenix Suns during game five of the 2021 NBA Finals at Phoenix Suns Arena. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έδωσε όλα στο παιχνίδι των Μπακς με τους Σανς, με αποτέλεσμα να ζοριστεί ακόμα και να μιλήσει μετά το τέλος του πέμπτου παιχνιδιού της σειράς των τελικών του NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε περίπου 41 λεπτά κι υπέφερε από έντονες κράμπες μετά τη λήξη του αγώνα στο Φοίνιξ, σε τέτοιο σημείο που ο Έλληνας φόργουορντ πήγε με το… ζόρι για δηλώσεις, ροτού δεχτεί την φροντίδα του ιατρικού επιτελείου της ομάδας του Μιλγουόκι.

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο κλέψιμο και μία σπουδαία πάσα, που ξεκινά από την εμπιστοσύνη. Θα μπορούσε να έχει ένα καλό σουτ, όμως με εμπιστεύτηκε και βρήκαμε το καλάθι», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας τη φάση στο φινάλε που έκρινε το παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε: «Παίξαμε εξαιρετικά, δεν σταματήσαμε να παλεύουμε ακόμα και όταν χάναμε με 16 πόντους. Αυτή είναι η ομάδα μας και η νοοτροπία μας. Έχουμε ένα ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να παίξουμε καλά. Θέλω να ξεκουραστώ και στη συνέχεια να είμαι έτοιμος, να το απολαύσω και να κάνω ό,τι μπορώ για τη νίκη».

Τέλος, αναφορικά με την απουσία του Θανάση, που έμεινε εκτός αγώνα, τόνισε: «Ήταν τρομερά δύσκολο να παίξω χωρίς τον αδερφό μου. Νομίζω πως έπαιξε άμυνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Έβγαλε την μπλούζα του, έπαιξε άμυνα, ίδρωσε».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version