Site icon NewsIT

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των Μπακς

17.02.2023 | 09:34
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των Μπακς

Feb 16, 2023; Chicago, Illinois, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) shoots against Chicago Bulls forward Dalen Terry (25) and Chicago Bulls center Nikola Vucevic (9) during the first half at the United Center. Mandatory Credit: Matt Marton-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματάει να γράφει ιστορία στο NBA με τη φανέλα των Μπακς. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Μπουλς, ο Έλληνας σούπερ σταρ έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των Ελαφιών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε άτυχος στη δεύτερη περίοδο του αγώνα των Μπακς με τους Μπουλς, καθώς τραυματίστηκε στον καρπό, ωστόσο νωρίτερα πρόλαβε να γράψει και πάλι ιστορία.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ χρειαζόταν μόλις 2 ασίστ για να γίνει ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των Μπακς και να ξεπεράσει τον Πολ Πρέσι.

Ο “Greek Freak” δεν χρειάστηκε περισσότερα από έξι λεπτά για να τα καταφέρει με την 2η ασίστ του να έρχεται στα μέσα της πρώτης περιόδου, όταν βρήκε τον Τζεβόν Κάρτερ για ένα τρίποντο. 

Αυτή ήταν η 3.273 ασίστ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σταρ των Μπακς έδωσε ακόμα μία ασίστ πριν τραυματιστεί, φτάνοντας τις 3.274.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version