Site icon NewsIT

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς και στα πλέι οφ

21.04.2022 | 09:39
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς και στα πλέι οφ

Apr 17, 2022; Milwaukee, Wisconsin, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) gestures prior to the game against the Chicago Bulls during game one of the first round for the 2022 NBA playoffs at Fiserv Forum. Mandatory Credit: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει ιστορία με τους Μπακς στο NBA, μιας και στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στους Μπουλς ξεπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του Μιλγουόκι στα πλέι οφ.

Πριν λίγο καιρό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς στην κανονική περίοδο. Αυτή τη φορά, ο Έλληνας φόργουορντ προσπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και στα πλέι οφ.

Ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι χρειαζόταν μόλις 11 πόντους για να σπάσει το ρεκόρ του σπουδαίου Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο οποίος στην θητεία του στους Μπακς σημείωσε 1.692 πόντους. Και τα κατάφερε στη δεύτερη περίοδο, φτάνοντας τους 1.694 πόντους στην καριέρα του σε εκείνο το σημείο.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής  ολοκλήρωσε τελικά το παιχνίδι με 33 πόντους, 18 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version