Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μισή Εθνική στο Μεάτσα για το Ίντερ – Μπάγερν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μισή Εθνική στο Μεάτσα για το Ίντερ – Μπάγερν

Ρεπό χθες (07.09.2022) για την Εθνική ομάδα μπάσκετ και πολλοί από τους διεθνείς, μεταξύ αυτών Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης και Κώστας Παπανικολάου βρήκαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ματς της Ίντερ με τη Μπάγερν Μονάχου για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πιο… ενθουσιώδης απ’ όλους γιατί, εκτός του ότι «πάτησε» το χορτάρι του ιστορικού γηπέδου, είδε από κοντά το πρώτο παιχνίδι Champions League στη ζωή του.

Γιάννης, Θανάσης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Παπαγιάνης βρέθηκαν στις εξέδρες του «Τζουζέπε Μεάτσα», εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που έδωσε στους διεθνείς ο Δημήτρης Ιτούδης και μια μέρα πριν το ματς με την Εσθονία για την αυλαία της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ.

Βίντεο μέσα από το «Μεάτσα» με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανέβασε και η Ίντερ, με τους… νέους της οπαδούς και τον Γιάννη να φωνάζει Forza!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter (@inter)

Ο ίδιος ο Greek Freak ανέβασε βίντεο όπου δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του που παρακολούθησε τον πρώτο αγώνα Champion League στη ζωή του και παραδέχτηκε ότι αν δεν ήταν μπασκετμπολίστας, σίγουρα θα είχε γίνει ποδοσφαιριστής.

Οι διεθνείς αντάλλαξαν και πασούλες, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε και γκελάκια με τη μπάλα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

 

Οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα χαλαρό… ποδοσφαιρικό βράδυ πριν το σημερινό (08.09.2022) ματς με την Εσθονία και ενόψει των νοκ άουτ του Eurobasket 2022, στο Βερολίνο. 

Για την ιστορία, η Ίντερ ηττήθηκε 2-0 από τη Μπάγερν Μονάχου. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις