Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Πίστονς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Πίστονς
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις επιτυχίες αφού επικράτησαν 117-89 των Ντιτρόιτ Πίστονς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του ΝΒΑ.

Μετά από τρεις σερί ήττες οι πρωταθλητές Μπακς συνήλθαν κόντρα στους Πίστονς, που πλήρωσαν τα… σπασμένα. Τα «ελάφια» παρά τις πολλές απουσίες, αφού για ακόμα μια φορά οι Τζρόυ Χόλιντεϊ, Κρις Μίντλετον, Ντόντε Ντι Βιντσέντζο και Μπρουκ Λόπεζ έμειναν εκτός, είχαν σε τρομερό βράδυ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με 28 πόντους (6/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/7 βολές), 9 ασίστ, 8 ριμπάουντ, αλλά και με 4 μπλοκ σε μόλις 27 έπτά συμμετοχής, ο «Greek Freak» οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 117-89, σε ένα ματς που η διαφορά άγγιξε κάποια στιγμή και τους 36 πόντους (110-74). 

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Θανάσης, που ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα και σε 23:27 λεπτά είχε 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και μία ασίστ, ενώ ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έπαιξε 7:54 και είχε 1 κόψιμο και 1 κλέψιμο.

Στο 4-4 πλέον οι πρωταθλητές, αναφορικά με το ρεκόρ τους, ενώ στο 1-6 υποχώρησαν οι Πίστονς, που είδαν το Νο. 1 του draft Κέιντ Κάνινγχαμ να μένει στα… ρηχά με μόλις 6 πόντους, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις