Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Γιάννης κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τοποθετήθηκαν για τον Θοδωρή Ιακωβίδη, «Πρέπει να του πούμε συγγνώμη»

Ο Γιάννης κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τοποθετήθηκαν για τον Θοδωρή Ιακωβίδη, «Πρέπει να του πούμε συγγνώμη»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι εκτός από τεράστιοι αθλητές είναι και σπουδαίοι άνθρωποι.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο επέστρεψαν στην Ελλάδα με την κούπα του πρωταθλητή του NBA και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο αεροδρόμιο, αναφέρθηκαν στον Θοδωρή Ιακωβίδη και στο θέμα που έχει προκύψει μετά τις συγκλονιστικές δηλώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Πρέπει να πούμε ένα τεράστιο συγνώμη στον Θοδωρή. Όχι μόνο σε αυτόν, σε όλους. Δεν μπορεί να σηκώσει όλα τα βάρη μόνος του. Είμαστε όλοι μαζί του», ανέφερε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τονίζει λίγο μετά:

«Το να είσαι στο τοπ επίπεδο είναι δύσκολο. Τώρα φέραμε το τρόπαιο είμαστε χαρούμενοι, αλλά όταν ήμουν τραυματίας στο Μιλγουόκι, ήμουν μόνος μου. Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής. Πολλοί δεν μιλάνε γι’αυτό, γιατί λένε “εντάξει παίρνεις τόσα εκατομμύρια, σκάσε”. Εγώ χάρηκα που βγήκε και έκλαψε. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό που περνάει. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον Θοδωρή Ιακωβίδη, μιλήσαμε λίγο στο Instagram. Είμαστε μαζί του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις