Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί τη Μπενφίκα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η πορτογαλική Maisfutebol.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας για τον οποίο εδώ και αρκετό καιρό έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Στουτγκάρδη, έχει και άλλο μνηστήρα από το εξωτερικό, με την Μπενφίκα να είναι η τελευταία ομάδα η οποία βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως τονίζεται μετά την αποτυχία της απόκτησης του Τιάγκο Αλμάδα, ο σύλλογος της Λισαβόνας στρέφεται σε διαφορετικές περιπτώσεις παικτών, με τον «Ντέλια» να είναι μια από αυτές.
Παρόλα αυτά, δεν αναφέρεται εάν ο ΠΑΟΚ έχει λάβει επίσημη πρόταση για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κοστολογείται από τους ανθρώπους του συλλόγου στα 20 εκατομμύρια ευρώ.