Αθλητικά

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ παντρεύεται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ παντρεύεται, με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Δεκέμβριο.

Στο club των παντρεμένων μπαίνει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ! Ο 21χρονος χαρισματικός μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να ράψει κουστούμι και να παντρευτεί την αγαπημένη του Χριστίνα.

Όπως αναφέρει η «Metrosport» ο Κωνσταντέλιας έχει πάρει την απόφαση να αφήσει την εργένικη ζωή και να δεθεί με τους όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφο του.

Ο γάμος του «Ντέλια» θα γίνει σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης στις 28 Δεκεμβρίου, λίγο πριν φύγει το 2024.

Προς το παρών δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, με τον Κωνσταντέλια να αποτελεί ένα πρόσωπο χαμηλών τόνων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μίλτον Βιέρα: Ο θρυλικός Ουρουγουανός που έλαμψε με τον Ολυμπιακό – Ήταν ο πρώτος ξένος στην Ελλάδα που είχε παίξει σε Μουντιάλ
Ένας τραυματισμός το 1977 τον έφερε στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα – Υπήρξε συμπαίκτης των Πελέ, Εουσέμπιο και Κρόιφ στη μικτή κόσμου
Ο Μίλτον Βιέρα