Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ
Intime.gr

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει μέχρι το 2027 ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Οι Θεσσαλονικείς “έδεσαν” το… παιδί-θαύμα της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπογράφοντας νέα συμφωνία.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο -με αυξημένες αποδοχές- μέχρι το 2027! Στη νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, φαίνεται πως δεν μπήκε κάποια ρήτρα. Το προηγούμενο συμβόλαιο του 19χρονου έληγε το 2026.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 ως ένα παιδί με σπάνια τεχνική και μοναδικό ταλέντο. Τα χρόνια πέρασαν, το παιδί μεγάλωσε, έγινε άντρας και δικαίως θεωρείται πλέον ως μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει ένα από τα σημαντικότερα θέματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και όχι μόνο.

Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, ο Mr.Breeze ζει την κάθε στιγμή, παραμένει ταπεινός, δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του, ενώ παράλληλα έχει πάρει ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ας μην έχει κλείσει καν τα 20.

Ο Δικέφαλος τηρώντας το πλάνο του για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, την επένδυση που κάνει εδώ και χρόνια στη νέα γενιά, προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια , ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2027.Είμαστε μόνο στην αρχή! Συνεχίζουμε!»

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις