Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχαιρέτησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ με ένα προσωπικό μήνυμα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχαιρέτησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ με ένα προσωπικό μήνυμα
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί παρελθόν από τη θέση του προπονητή στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και αποχαιρέτησε την ομάδα με ένα προσωπικό μήνυμα που δημοσιεύθηκε και στα social media της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε τους πάντες στην “ομάδα του λαού”, ενώ παραδέχθηκε ότι η Μακάμπι δεν έπαιζε καλά τον τελευταίο καιρό, παρά τις προσπάθειές του να αλλάξει την εικόνα της στο παρκέ.

Το μήνυμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Μια φορά Μακάμπι, για πάντα Μακάμπι.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι που μου έδωσαν την ευκαιρία να κοουτσάρω τον θρυλικό σύλλογο. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου αυτές τις 4 σεζόν για τη συνεργασία μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές, τα μέλη του staff και τους ανθρώπους στα γραφεία για τη συνεργασία για τη υπέροχη σχέση που είχαμε. Έκανα φίλους στη Μακάμπι.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω κάθε ένα φίλο της Μακάμπι για την αγάπη τους. Αυτές οι στιγμές αγάπης θα υπάρχουν σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου.

Δυστυχώς δεν παίζαμε καλά τελευταία, ακόμα και αν προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη δύσκολη κατάσταση. Φεύγω από το club που αγαπώ, γνωρίζοντας πως δούλεψα αυτές τις 4 σεζόν με τη νοοτροπία της Μακάμπι και το πνεύμα μαχητή που χαρακτηρίζει την ομάδα. Δούλεψα με σεβασμό, υπερηφάνια και επαγγελματισμό.

Καλή τύχη σε όλους στη Μακάμπι για τη συνέχεια.

Yalla Maccabi!

Γιάννης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις