Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Ελλάδας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Ελλάδας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου. Ο πολύπειρος Έλληνας αμυντικός έριξε αυλαία στην καριέρα του στη γαλανόλευκη μετά το τέλος του φιλικού με τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πέρασε στο παιχνίδι στο 90′, πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Πέτρο Μάνταλο και έγραψε την 50η του συμμετοχή με την Εθνικής Ελλάδας.

Αυτή ήταν και η τελευταία του πολύπειρου αμυντικού στα γαλανόλευκα, καθώς μετά το τέλος του φιλικού με τη Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα.

«Σήμερα γέμισα, τελείωσα. Η χαρά μου θα είναι τα παιδιά να μου κάνουνε αυτό το δώρο (σ.σ.: την πρόκριση στο EURO) τον Μάρτιο για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αυτός ο κύκλος», δήλωσε ο Τζαβέλλας.

«Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν την υγεία τους να είναι καλά τον Μάρτιο να πάμε εκεί και τα οφέλη θα τα βρούμε αργότερα» πρόσθεσε.

«Δεν θα πω εμείς και ο προπονητής, θα πω εμείς, ο προπονητής, η Ομοσπονδία, να κάνουμε όλοι, ο καθένας τη ζωή του άλλου πιο εύκολη. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε κοντά στο να βρεθούμε εκεί που ήμασταν. Με ό,τι αυτό σημαίνει. Οπότε θα πρέπει να δώσουμε περισσότερη αγάπη», τόνισε ακόμα ο έμπειρος στόπερ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις