Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του στο ματς με τον Άρη

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του στο ματς με τον Άρη

Απολογήθηκε για την συμπεριφορά του στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ ο Γιώργος Τζαβέλλας, ζητώντας συγγνώμη με ανάρτησή του στα social media.

Ο πανηγυρισμός του Γιώργου Τζαβέλλα, που φέρεται να βρίζει τους οπαδούς του Άρη, την ώρα που ο Σέρχιο Αραούχο αφιέρωνε το γκολ που πέτυχε για λογαριασμό της ΑΕΚ, στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, όπως η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Άρη

Ο διεθνής αμυντικός ζήτησε συγγνώμη μέσω story στο Instagram, τονίζοντας πως δεν ψάχνει δικαιολογία και πως έπρεπε να συγκρατήσει τον εαυτό του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα

«Η αντίδραση μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιονδήποτε

Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς.

Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι την σκληρή κριτική.
Το μόνο που ζητάω, όμως, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας.

Με πρώτον εμένα!

Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις