Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ξόδεψε μια περιουσία για την Στεάουα Βουκουρεστίου”

“Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ξόδεψε μια περιουσία για την Στεάουα Βουκουρεστίου”
ΦΩΤΟ Intime

Μία ιστορία από το παρελθόν θυμήθηκε γνωστή εφημερίδα της Ρουμανίας, που αφορά την Στεάουα Βουκουρεστίου και πρωταγωνιστής είναι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, την εποχή που ήταν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Fanatik, ο Βαρδινογιάννης ήταν θαυμαστής της Στεάουα Βουκουρεστίου που κατέκτησε το 1986 το Champions League (Κύπελλο Πρωταθλητριών τότε) και μάλιστα έδωσε το “παρών” στον τελικό με την Μπαρτσελόνα, καλεσμένος του παράγοντα της ομάδας Βαλεντίν Τσαουσέσκου.

Το δημοσίευμα παρουσιάζει και φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο “Καπετάνιος” με τους παίκτες της ομάδας, ενώ ο τότε τερματοφύλακας της Στεάουα, Χέλμουτ Ντουκαντάμ, θυμήθηκε εκείνη την εποχή, υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας ξόδεψε μία περιουσία για τους παίκτες του ρουμανικού συλλόγου.

“Έζησα μία ονειρική εβδομάδα. Εκτός του ότι μας προσκάλεσε με τις γυναίκες μας, μας έδωσε χρήματα για να έχουμε μόλις φτάσαμε. Μας ξενάγησε παντού. Ξόδεψε ένα απόγευμα στο κότερό του για εμάς, περίπου έξι εκατομμύρια δολάρια εκείνη την εβδομάδα. Μας πλήρωσε τα γεύματα, μας πήγε στο τσίρκο, στα μπουζούκια και ήταν εκπληκτικά. Δεν μας άφησε να πληρώσουμε ούτε καν τα εισιτήριά μας”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις