Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Γκαέλ Μονφίς απέκλεισε τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και επανέφερε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Νο 1

Ο Γκαέλ Μονφίς απέκλεισε τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και επανέφερε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Νο 1
ΑΠΕ

Έγινε το “μπαμ” στο Indian Wells, με τον Γκαέλ Μονφίς να αποκλείει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον 3ο γύρο του τουρνουά. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα επιστρέψει στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης μετά τον αποκλεισμό του Ρώσου.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Indian Wells, τέθηκε πρόωρα εκτός διοργάνωσης! Ο Γκαέλ Μονφίς έχασε το πρώτο σετ από τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ, αλλά στη συνέχεια -με μία άκρως εμφατική εμφάνιση- πήρε τα δύο επόμενα και με 2-1 (4-6, 6-3, 6-1) πήρε πανηγυρικά το “εισιτήριο” για τον 4ο γύρο του τουρνουά.

Μετά από 2 ώρες και 10 λεπτά ο 35χρονος Γάλλος τενίστας (Νο 28 στον κόσμο) κατάφερε να επιβληθεί του Ρώσου και να περάσει στον 4ο γύρο του πρώτου Masters της σεζόν, κάνοντας δικαιολογημένα όνειρα για να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Η ήττα αυτή “πόνεσε” διπλά τον Μεντβέντεφ, ο οποίος όχι μόνο αποκλείστηκε από το τουρνουά, αλλά από την επόμενη Δευτέρα θα επιστρέψει στο Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να επιστρέφει μετά από σύντομη απουσία από την κορυφή της ATP.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις