Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

O Γκάλης στο Hall of Fame! Μια στιγμή που περιμέναμε!

O Γκάλης στο Hall of Fame! Μια στιγμή που περιμέναμε!

Για όλους εμάς “ο Γκάλης ο Θεός” ήταν στο Hall of Fame, εκεί άνηκε! Απλά περιμέναμε καρτερικά τη μέρα που θα διαβάζαμε την ανακοίνωση του “Naismith Memorial Basketball Hall of Fame” ότι ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας εντάχθηκε στη λαμπερή του λίστα.

“Γνωστός για την σπουδαία ικανότητά του να σκοράρει και ως ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καλωσορίζουμε τον θρύλο του Αρη, Νίκο Γκάλη”, αναφέρει το σχετικό tweet του Ινστιτούτου.

Το όνομα Νίκος Γκάλης βρίσκεται δίπλα σε αυτά των Τρέισι ΜακΓκρέιντι και του πρόσφατα εκλιπόντα, Τζέρι Κράουζε.

Ο “γκάνγκστερ” επιλέχθηκε για πρώτη φορά ως υποψήφιος το 2013, αλλά εντάχθηκε τότε στη λίστα ο Οσκάρ Σμιντ, το 2014 ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, το 2015 ο Λίντσεϊ Γκέιζ και πέρυσι ο Γιάο Μινγκ.

Η τελετή για την είσοδό του στο μπασκετικό Hall of Fame θα γίνει το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. 

 

 

Το εκπληκτικό είναι ότι οι Μπακς τίμησαν τον Ελληνα μπασκετμπολίστα με ειδικό ποστ στο Facebook! Συνηθίζουν άλλωστε λόγω του Αντετοκούνμπο να αναδεικνύουν ό,τι σχετίζεται με την Ελλάδα!

 

Στο σχετικό κείμενο του Αρη αναφέρεται:

“Η Αρης Κ.Α.Ε. εκφράζει τη μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια της για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Basketball Hall of Fame! Ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών βιώνει την υπέρτατη τιμή, αφού όπως ανακοινώθηκε επίσημα, μπαίνει στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017. Ο Νίκος Γκάλης θα ενταχθεί στο Basketball Hall of Fame μαζί με τεράστιες μορφές του αθλήματος, όπως ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι και ο Τζέρι Κράουζ. Η Αρης Κ.Α.Ε. συγχαίρει γι’ αυτήν την τιμή τον θρύλο της ομάδας μας, που άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού μπάσκετ και αποτέλεσε θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία της αυτοκρατορίας του Αρη”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε