Site icon NewsIT

Ο Γκάρεθ Μπέιλ σκέφτεται τη μετεγγραφή στην Κάρντιφ της Τσάμπιονσιπ

30.03.2022 | 15:21
Ο Γκάρεθ Μπέιλ σκέφτεται τη μετεγγραφή στην Κάρντιφ της Τσάμπιονσιπ

Soccer Football - World Cup - UEFA Qualifiers - Group E - Belarus v Wales - Central Stadium, Kazan, Russia - September 5, 2021 Wales' Gareth Bale celebrates scoring their first goal REUTERS/Evgenia Novozhenina

Μετεγγραφή έκπληξη φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του ο Γκάρεθ Μπέιλ, αφού εμφανίζεται να εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Κάρντιφ.

Η ουαλική ομάδα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και πραγματοποιεί άσχημη σεζόν, αλλά ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται περισσότερο για τα οφέλη που μπορεί αν έχει μία τέτοια “μετακόμιση” στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μπέιλ σκοπεύει να ζητήσει το δανεισμό του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου δεν υπολογίζεται, ώστε να έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί για το Μουντιάλ του 2022, αν τελικά καταφέρει η Ουαλία να εξασφαλίσει το τελευταίο “εισιτήριο” από την Ευρώπη για το Κατάρ.

Η Κάρντιφ μπορεί να είναι έτσι η… τυχερή της υπόθεσης, που θα προσφέρει ειδική διαχείριση στον σούπερ σταρ της χώρας, προσθέτοντας ένα ποδοσφαιριστή τεράστιας κλάσης στο ρόστερ της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version