Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Γκέλιος στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας με την Χόλσταϊν Κίελ (video)

Ο Γκέλιος στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας με την Χόλσταϊν Κίελ (video)
Reuters

Αυτό το ποδοσφαιρικό παραμύθι… να δούμε μέχρι που θα φτάσει. Έχοντας βασικό τον Ιωάννη Γκέλιο, η Χόλσταϊν Κίελ «πάτησε» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, επικρατώντας εκτός έδρας της Έσεν με 3-0.

Η ερασιτεχνική Έσεν μπορεί στην προηγούμενη φάση να έκανε το μεγάλο «μπαμ» πετώντας έξω την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η Χολστάιν Κίελ του Ιωάννη Γκέλιου, όμως, δεν έπεσε στη… παγίδα και την απέκλεισε, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0.

Η ομάδα του Όλε Βέρνερ κατάφερε έτσι να προκριθεί πανηγυρικά στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου από χθες βράδυ (02/03) βρίσκεται και η Ντόρτμουντ.

Ο Μούχλινγκ με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 26΄ και στο 28΄ ο Σέρα «σφράγισε» ουσιαστικά το «εισιτήριο» για τους «4» του θεσμού. To «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Τζόσουα Μις στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κάτω από τα δοκάρια της Χολστάιν Κίελ βρέθηκε ο Ιωάννης Γκέλιος, χωρίς να χρειαστεί –αυτή τη φορά- να δείξει τις ικανότητες του στη διαδικασία των πέναλτι.

Θυμίζουμε ότι η παρέα του Γκέλιου σόκαρε την Ευρώπη αποκλείοντας τη Μπάγερν στους «32», πέρασε και το εμπόδιο της Ντάρμσταντ στους «16», ενώ τώρα νίκησε την Έσεν κι έτσι θα βρίσκεται στην κλήρωση της 7ης Μαρτίου, ως μία εκ των τεσσάρων φιναλίστ του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις