Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Ιμπραΐμοβιτς «απέτυχε» στην Μπολόνια, η Μίλαν όχι (video)

Ο Ιμπραΐμοβιτς «απέτυχε» στην Μπολόνια, η Μίλαν όχι (video)
Reuters

Η Μίλαν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπλόνια με 2-1, κάτι που σημαίνει πως θα κρατήσει σταθερή –εάν όχι αυξήσει- τη διαφορά της από Ίντερ και Γιουβέντους, που αγωνίζονται στη συνέχεια. Έχασε πέναλτι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Έκλεισε την αρνητική «παρένθεση» της Αταλάντα και… κοιτάζει και πάλι προς τον τίτλο. Η Μίλαν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπολόνια, σε ματς για την 20η αγωνιστική στη Serie A.

Με το «τρίποντο» αυτό η Μίλαν έφτασε τους 46 βαθμούς και θα περιμένει τα ματς των Ίντερ (εντός με Μπενεβέντο) και Γιουβέντους (εκτός με Σαμπντόρια) που ακολουθούν, για να δει εάν θα αυξήσει τη διαφορά της.

Η Ίντερ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς, ενώ η Γιουβέντους είναι 4η (36 βαθμούς και στο -1 από τη Ρόμα).

Σχετικά με όσα έγιναν στο «Ρενάτο Νταλ΄ Άρα», η Μίλαν απέτυχε να σκοράρει σε εκτέλεση πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 24’, αλλά ο Σκορούπσκι πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 0-1.

Στο 55’ η Μίλαν κέρδισε νέο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κισιέ για το 0-2. Στη φάση αποβλήθηκε ο προπονητής της Μπολόνια, Σϊνισα Μιχαΐλοβιτς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81 από τον Πόλι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις