Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ηρακλής στα προκριματικά του Basketball Champions League

Ο Ηρακλής στα προκριματικά του Basketball Champions League

Στο… πλάι της ΑΕΚ και του Περιστερίου, στους ομίλους του Basketball Champions League θα προσπαθήσει να βρεθεί ο Ηρακλής.

Το Basketball Champions League θα μπει στην 5η του σεζόν και ο Ηρακλής θα δώσει τη… μάχη του για να μπει στη φάση των ομίλων της περιόδου 2020-2021.

Ο “Γηραιός” θα ξεκινήσει την προσπάθεια του στις 15 Σεπτεμβρίου, στον προκριματικό γύρο, όπου μετέχουν συνολικά 16 ομάδες από όλη την Ευρώπη. Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Ιουλίου.

Από τους 44 συλλόγους, οι 28 βρίσκονται ήδη στην φάση των ομίλων, που θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου.

Στη φάση των ομίλων βρίσκονται ήδη οι ΑΕΚ, Περιστέρι, Οστάνδη, Νίμπουρκ, Σαραγόσα, Τενερίφη, Μπιλμπάο, Σαν Πάμπλο Μπούργος, Σολέ, Ντιζόν, Λιμόζ, Στρασμπούρ, Μπάμπεργκ, Φάλκο, Χάποελ Χολόν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Σάσαρι, Φορτιτούντο Μπολόνια, Μπρίντιζι, Ρίγα, Ρίτας, Σταρτ Λούμπλιν, Νίζνι, Νταρουσάφακα, Γαλατασαράι, Καρσίγιακα, Τόφας και Τούρκ Τέλεκομ.

Στα προκριματικά θα συμμετάσχουν οι Ηρακλής, Λόντον Λάιονς, Μπάκεν Μπέαρς, Κεραυνός, Μπαλκάν, Τσμόκι – Μινσκ, Ιγκοκέα, Μπέλφιους Μον – Ενό, Χάποελ Τελ Αβίβ, Νεπτούνας, Γκρόνιγκεν, Ανβίλ, Σπόρτινγκ, Κλουζ – Ναπόκα, Φριμπούρ και Ντνίπρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις