Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο
Intime.gr

Μια… σταθερή θέση στη λίστα Forbes με τους δισεκατομμυριούχους «The Richest People In The World» -και μάλιστα έχοντας ανοδική πορεία- φαίνεται πως έχει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Κάποια από τα πιο γνωστά και “ισχυρά” ονόματα βρίσκονται στην κατάταξη του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με την ανανεωμένη λίστα του Forbes, ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε να αυξήσει την περιουσία του κατά 79 εκατομμύρια δολάρια, φτάνοντάς την πλέον στα 1,7 δισεκατομμύρια. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 1725η θέση της λίστας.

Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη σεζόν η περιουσία του φέρεται να είχε μειωθεί στα 1.6 δις δολάρια, ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Forbes κατάφερε να την ανεβάσει και πάλι στα 1.7

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου και η οικογένειά του ανήκουν σταθερά στους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη, με το όνομα του ΠΑΟΚ να καταγράφεται στο βιογραφικό του λόγω της ενεργής ενασχόλησης του με την ομάδα εδώ και χρόνια!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις