Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας

Ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας
Reuters

Ένα ακόμα “τεράστιο” ποδοσφαιρικό όνομα “μετακόμισε” στην Σαουδική Αραβία. Ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοινώθηκε και επίσημα από την Αλ Ιτιχάντ.

Η Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η ομάδα της Τζέντα.

«Ο Μπενζεμά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση για τον 35χρονο Γάλλο σούπερ σταρ, ο οποίος αλλάζει φανέλα μετά από 14 χρόνια σπουδαίας καριέρας με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας το 2022 θα έχει ετήσιες αποδοχές, που θα ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ! Εντάχθηκε στην Ρεάλ το 2009 από την Ολιμπίκ Λιόν και έγινε η αιχμή του δόρατος στην επίθεση του συλλόγου και η κύρια απειλή για το σκοράρισμα μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο για τη Γιουβέντους, το 2018.

Ο Μπενζεμά σημείωσε περισσότερα από 350 γκολ για τη «βασίλισσα» και είναι ο δεύτερος σκόρερ της όλων εποχών, πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πραγματοποίησε την καλύτερή του σεζόν την περίοδο 2021-22, όταν σκόραρε 44 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για να οδηγήσει την ομάδα του στον 14ο ευρωπαϊκό τίτλο της καθώς και στο στέμμα της LaLiga.

Ο Γάλλος επιθετικός ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ισπανική πρωτεύουσα με ρεκόρ 25 τρόπαια με τον σύλλογο, μεταξύ των οποίων πέντε Κύπελλα Ευρώπης, τέσσερις τίτλους LaLiga και τρία Κύπελλα Ισπανίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις