Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Κάρλος Αλκαράθ έβαλε τα κλάματα μετά την ήττα από τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Cincinnati Masters

Ο Κάρλος Αλκαράθ έβαλε τα κλάματα μετά την ήττα από τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Cincinnati Masters

Είμαι περήφανος με τον εαυτό μου, παραλίγο να κερδίσω τον GOAT” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κάρλος Αλκαράθ, λίγες στιγμές μετά τον τελευταίο και νικητήριο πόντο του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Cincinnati Masters και τα δάκρυα που έβαλε, για την ήττα του από τον Σέρβο.

Αν και πήρε το πρώτο σετ, ο Κάρλος Αλκαράθ ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από μια απίστευτη μάχη 3 ωρών και 49 λεπτών στο Σινσινάτι.

Ο Ισπανός τενίστας έκανε… κατάθεση ψυχής, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Σέρβου κορυφαίου τενίστα, βάζοντας μάλιστα τα κλάματα, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, τη στιγμή που καθόταν στον πάγκο του.

“Είμαι εξαντλημένος, αλλά είμαι περήφανος με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω γιατί έκλαιγα πριν στην ομιλία μου, πάλεψα μέχρι την τελευταία μπάλα. Παραλίγο να κερδίσω τον καλύτερο όλων των εποχών στο άθλημά μας. Είναι τρελό και μόνο που το σκέφτομαι, τα άφησα όλα στο γήπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος με ό,τι έκανα.” δήλωσε λίγο μετά.

“Σήμερα ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω τον Novak, επέστρεφε σε κάθε πόντο την μπάλα 6 και 7 φορές. Έπρεπε να τρέχω από πλευρά σε πλευρά για σχεδόν ολόκληρο το ματς. Προσπάθησα να μείνω εκεί, να μείνω σωματικά δυνατός, αλλά ήταν δύσκολο. Όπως είπα, τα έδωσα όλα και προφανώς είναι πολύ τιμητικό για μένα που κάθε φορά που θα με αντιμετωπίζει θα θυμάται τους αγώνες του με τον Rafa ή με τους κορυφαίους. Αυτό σημαίνει πως είμαι στο σωστό δρόμο.” ανέφερε ο Κάρλος Αλκαράθ.

Τέλος, για τα εγκωμιαστικά σχόλια που δέχτηκε από τον Djokovic, o Ισπανός είπε: “Για μένα είναι θαυμάσιο να ακούω αυτά τα λόγια από τον Novak, που έχει παίξει εμβληματικούς και ιστορικούς αγώνες. Είπε πως κάποιοι αγώνες που έχει παίξει εναντίον μου ήταν από τους δυσκολότερους που έχει δώσει και αυτό είναι σπουδαίο για μένα. Σημαίνει πως κάνουμε πολύ καλή δουλειά με την ομάδα μου. Με αγώνες σαν κι αυτόν, γνωρίζουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο.”

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis TV (@tennistv)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις