Αθλητικά

Ο Κέντρικ Ναν συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο με τη σύντροφό του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κέντρικ Ναν οδήγησε τον Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης στο μπάσκετ και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά, με νέο σταθμό τη Μύκονο.

Μετά τη Σαντορίνη, ο Κέντρικ Ναν μεταφέρθηκε στη Μύκονο για να συνεχίσει τις διακοπές του με τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, όπου δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητος.

Πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού τον αποθέωσαν στο νησί των ανέμων, ενώ σε κλαμπ της Μυκόνου, τον υποδέχθηκαν με φανέλα του, αλλά και φωτογραφίες από τις επιτυχίες του με τους “πράσινους”.

KENDRICK NUNN BLEN MEKONNEN

Ο Κέντρικ Ναν απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αργεντινή – Αλγερία 3-0: «Ραψωδία» Μέσι με χατ τρικ στην πρεμιέρα της Αλμπισελέστε για το Μουντιάλ 2026
Έκανε το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής και με 16 γκολ έπιασε στην πρώτη θέση των all time scorers των Παγκοσμίων Κυπέλλων τον Γερμανό Μίροσλαβ Κλόζε
Ο 38χρονος Lionel Messi πήρε την εθνική Αργεντινής από το χέρι στο ξεκίνημα του 23ου Παγκοσμίου Κυπέλλου