Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο κορονοϊός “πλήγωσε” τον Φοίνικα Σύρου! Χάνει το Final 4 o Στοΐλοβιτς

Ο κορονοϊός “πλήγωσε” τον Φοίνικα Σύρου! Χάνει το Final 4 o Στοΐλοβιτς
Intime.,gr

Ο Φοίνικας Σύρου δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα, λίγο πριν το “σερβίς” του Final 4 της Volley League. Η γυναίκα του Φιλίπ Στοΐλοβιτς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και ο παίκτης δεν θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Σημαντική απώλεια για τον Φοίνικα Σύρου, λίγο πριν την έναρξη των ημιτελικών της Volley League που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ. Οι νησιώτες δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Φιλίπ Στοΐλοβιτς.

Ο Σέρβος ακραίος παρέμεινε στη Σύρο, αφού η σύζυγος του (έφτασε στην χώρα μας την προηγούμενη Πέμπτη), βρέθηκε θετική στον κορονοϊό από το τεστ που έκανε με την άφιξη της στην Αθήνα (τα αποτελέσματα βγήκαν αργότερα, ενώ η ίδια είχε φτάσει στο νησί των Κυκλάδων).

Ο παίκτης μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών. Όπως είναι φυσιολογικό, σήμανε… συναγερμός στην ομάδα, ωστόσο τα τεστ για τον COVID-19 στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες του Φοίνικα, αλλά και ο ίδιος ο Στοΐλοβιτς ήταν αρνητικά.

Την απουσία του παίκτη επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Ορφανός κατά την σημερινή (29.06.2020) συνέντευξη Τύπου, χωρίς όμως να πει τον λόγο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις