Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Κώστας Φορτούνης βάφτισε τον γιο του

Ο Κώστας Φορτούνης βάφτισε τον γιο του
goal-trikala.gr

Ημέρα χαράς για τον παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Φορτούνης βάφτισε την Κυριακή (29.05.2022) στον Άλιμο τον γιο του, έχοντας στο πλάι του συγγενείς αλλά και… διάσημους φίλους.

Και το όνομα αυτού… Σπύρος. Ο Κώστας Φορτούνης η σύζυγος του, Ιωάννα Καταραχιά, βάφτισαν τον γιο τους, δίνοντας του το όνομα του πατέρα του Έλληνα μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το “goal-trikala.gr” νονά του πιτσιρικά ήταν η Βίλυ Κυριακού, στενή φίλη της Ιωάννας Καταραχιά ενώ ακολούθησε γεύμα για τους καλεσμένους στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Στη βάφτιση το «παρών» έδωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι του άσου του Ολυμπιακού από την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα, αλλά και αρκετοί συμπαίκτες του από τον Ολυμπιακό και από την Εθνική Ελλάδος. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας του μπασκετικού Ολυμπιακού, αλλά και τα αδέρφια Αγραβάνη.

Το ζευγάρι (σ.σ. έχει κάνει πολιτικό γάμο) είχε αποφασίσει να πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμο και την βάφτιση του μοναχογιού του στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Καλαμπάκα, όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του αθλητή δεν τους το επέτρεψαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις