Αθλητικά

Ο Κώστας Σλούκας δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια

Έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κώστας Σλούκας δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ισπανία για το πέμπτο παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Μετά την επέμβαση στο μηνίσκο που υποβλήθηκε, ο Κώστας Σλούκας έχασε όλη τη σειρά του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια, με τον αρχηγό της ομάδας να μην ταξιδεύηει στην Ισπανία μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Έλληνας γκαρντ έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει το Final Four, σε περίπτωση φυσικά που προκριθεί ο Παναθηναϊκός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα