Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι αποφασισμένος να πετύχει στη Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι αποφασισμένος να πετύχει στη Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι έτοιμος να δώσει μία σκληρή “μάχη” για να καθιερωθεί στη Λίβερπουλ. Ο διεθνής Έλληνας μπακ, μετά από μία δύσκολη πρώτη χρονιά στην ομάδα του Κλοπ, επιθυμεί να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες.

Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα χρονιά με τη Λίβερπουλ, αλλά και στο δύσκολο έργο που έχει κόντρα στον καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο, Αντι Ρόμπερτσον.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα με τα παιδιά, όλα είναι καλά. Η προπόνηση είναι πολύ σκληρή και έντονη, αλλά αυτό είναι κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ στα επόμενα παιχνίδια. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί. Οι πρώτοι έξι μήνες ήταν δύσκολοι για εμένα διότι είχα κορωνοϊό και δύο τραυματισμούς, αλλά το δεύτερο μισό ήταν πολύ καλό και δούλεψα σκληρά για να επανέλθω. Τώρα είμαι πιο έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να τα δώσω όλα για την ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της» ήταν τα λόγια του Ελληνα αμυντικού.

Ο Τσιμίκας σχολίασε ακόμα το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε με τη Λίβερπουλ. «Γνωρίζω πως πρέπει να ανταγωνιστώ τον καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου. Αυτό μου δίνει τη δύναμη να κάνω τη δουλειά μου καλά κάθε μέρα, να συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά και να είμαι όσο καλύτερος μπορώ. Ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι να είμαι υγιής και στη συνέχεια να παίξω περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις