Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν θα παίξει ξανά στην Ίντερ λόγω της καρδιάς του και οδεύει σε μετεγγραφή

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν θα παίξει ξανά στην Ίντερ λόγω της καρδιάς του και οδεύει σε μετεγγραφή
ΦΩΤΟ Reuters

«Μπλόκο» βάζουν στην επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στη δράση οι κανονισμοί που ισχύουν στον αθλητισμό της Ιταλίας και έτσι ο Δανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από την Ίντερ. 

Η μεγάλη περιπέτεια από την οποία βγήκε νικητής ο Κρίστιαν Έρικσεν το περασμένο καλοκαίρι, όταν κατέρρευσε στο ματς της Δανίας με την Φινλανδία στο Euro 2020 προκαλώντας σοκ παγκοσμίως, φαίνεται πως έχει ιατρικά τελειώσει. Ο Δανός μεσοεπιθετικός, με τη βοήθεια βηματοδότη, επανήλθε στην καθημερινότητά του, αλλά η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν θα είναι όσο εύκολη φανταζόταν. 

Αυτό συμβαίνει διότι στην Ιταλία και τη Serie A υπάρχει νόμος που υπαγορεύει πως αν ένας αθλητής έχει υποστεί έμφραγμα απαγορεύεται να αγωνιστεί ξανά! Η Ίντερ επιβεβαίωσε το γεγονός τονίζοντας πως: «Αν και η τρέχουσα κατάσταση του παίκτη δεν πληροί τις απαιτήσεις για την πραγματοποίηση αθλητικής δραστηριότητας στην Ιταλία, θα μπορούσε να συνεχίσει σε άλλες χώρες». 

Συνεπώς ο Δανός οδηγείται στην έξοδο, με τον Άγιαξ και την Οντένσε να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ σίγουρα θα εμφανιστούν σύντομα κι άλλοι «μνηστήρες» ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις