Σάββατο, 30 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποχαιρέτησε τον Φερνάντο Σάντος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποχαιρέτησε τον Φερνάντο Σάντος
Reuters

Πολλοί είναι οι παίκτες της Εθνικής Πορτογαλίας που είπαν το δικό τους “αντίο” στον Φερνάντο Σάντος, μετά την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο των Ιβήρων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως δεν έδειξε να ενδιαφέρεται.

Η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από την Εθνική Πορτογαλίας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/12), με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας. 16 από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές έσπευσαν -μόλις γνωστοποιήθηκε το διαζύγιο- να αποχαιρετήσουν τον έμπειρο τεχνικό μέσα από τα social media, αλλά η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο -μέχρι στιγμής- είναι… ηχηρή!

Ο Πέπε, ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν από τους πρώτους που δημοσίευσαν ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Φερνάντο Σάντος, ενώ ακολούθησαν ανάλογα ποσταρίσματα από τους Ρουί Πατρίσιο, Ρούμπεν Ντίας, Ντανίλο Περέιρα, Ραφαέλ Γκερέιρο, Νούνο Μέντες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Βιτίνια, Ζοάο Μάριο, Ματέους Νούνιες, Οτάβιο, Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα και Γκονζάλο.

Ο Φερνάντο Σάντος αποχαιρέτησε την Εθνική Πορτογαλίας με ένα συγκινητικό βίντεο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως… πουθενά! Θυμίζουμε ότι -σύμφωνα και με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία- ο Φερνάντο Σάντος «πλήρωσε» την κόντρα του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από χθες (15.12) είναι εξαφανισμένος από τα social media.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις