Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτάθηκε στην Ντόρτμουντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτάθηκε στην Ντόρτμουντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν μπορεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Τελευταία του ελπίδα φαίνεται ότι είναι η Ντόρτμουντ.

Ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, πρότεινε τον Πορτογάλο σταρ στην Ντόρτμουντ και δεν αποκλείεται ο 37χρονος άσος να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Γερμανία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στο Champions League, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. μιας και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά το άκυρο αρκετών ομάδων να τον αποκτήσουν, η τελευταία επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να είναι η Ντόρτμουντ, η οποία αγωνίζεται στο Champions League. 

Σύμφωνα με το RMC, ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, προσπαθεί να βοηθήσει τον πελάτη του να μετακομίσει στη γερμανική ομάδα. 

Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει, διαφορετικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να αρχίσει να… ξεχνάει την επιθυμία του να παίξει στο Champions League τη φετινή σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις