Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκλονίζει μιλώντας για το θάνατο του γιου του: «Πού είναι το άλλο μωρό» ρωτούσαν τα παιδιά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκλονίζει μιλώντας για το θάνατο του γιου του: «Πού είναι το άλλο μωρό» ρωτούσαν τα παιδιά του
Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε “σεισμό” στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με όσα δήλωσε στην αποκαλυπτική του συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν. Η στιγμή, όμως, που αναφέρεται στον νεογέννητο γιο του, που πέθανε στη γέννα, είναι συγκινητική.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να κρατήσει “σταθερή” τη φωνή του μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν, για το θάνατο του νεογέννητου γιου του, Έιντζελ. Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε το αυτονόητο! «Ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου», δήλωσε ο Πορτογάλος για την τραγωδία που βίωσε η οικογένεια του στα μέσα του περασμένου Απριλίου.

«Όταν έχεις ένα παιδί περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν έχεις ένα πρόβλημα είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζίο είχαμε δύσκολες στιγμές. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλές διοργανώσεις. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου», πρόσθεσε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι κρατάει τις στάχτες του Έιντζελ κοντά σε εκείνες του πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε από ηπατική ανεπάρκεια το 2005, σε ένα παρεκκλήσι στο σπίτι του.

«Μιλάω μαζί τους όλη την ώρα και είναι στο πλευρό μου. Ξέρετε με βοηθούν να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να γίνω καλύτερος πατέρας. Και είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανος», φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με την “Sun”.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνηση του, όταν αποκάλυψε ότι έκλαψε μαζί με το μεγαλύτερο παιδί του, τον Κριστιάνο Jr, όταν ανακοίνωσε την τραγική είδηση στα άλλα παιδιά της οικογένειας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Περιγράφοντας τη στιγμή της ανακοίνωσης των δυσάρεστων νέων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ότι «Τα παιδιά αρχίζουν να λένε ‘πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό;’». Ο Πορτογάλος τόνισε πως είπε το δυσάρεστο νέο στον μεγάλο του γιο, μιλώντας του στο δωμάτιο του, αλλά ανέφερε πως η Εύα, ο Ματέο και η Αλάνα Μαρτίνα (πέντε και τεσσάρων ετών,αντίστοιχα) χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστούν την είδηση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξήγησε ότι τους είπε μετά από περίπου μία εβδομάδα ότι ο Έιντζελ πήγε στον παράδεισο, αφού ρώτησαν πού ήταν το μωρό. Επίσης, ανέφερε ότι τα παιδιά -όταν θα έχουν κάνει κάτι που θα θεωρούν σημαντικό- θα δείχνουν τον ουρανό.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αναφέρθηκε και στα ανάμεικτα συναισθήματα που είχε εκείνη την περίοδο, λόγω της γέννησης της κόρης του, εξηγώντας πως ποτέ δεν περίμενε να είναι χαρούμενος και λυπημένος, την ίδια στιγμή. Πρόσθεσε ότι η μικρή τους Μπέλα, που είναι τώρα έξι μηνών, είναι ένα εντυπωσιακό, όμορφο κορίτσι και είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτήν.

Όταν ο Ρονάλντο ρωτήθηκε αν η θλίψη από την απώλεια του παιδιού θα μπορούσε να επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση του με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, εκείνος απάντησε ότι τώρα αισθάνεται «περισσότερη αγάπη για εκείνη».

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις