Κυριακή, 21 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου: «Κάθε άλμα του υψώνει τη σημαία και την υπερηφάνειά μας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου: «Κάθε άλμα του υψώνει τη σημαία και την υπερηφάνειά μας»
ΦΩΤΟ Reuters

O Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη να αποθεώνει τον Έλληνα πρωταθλητή.

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του νέου χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη με ανάρτηση στα social media, τον κορυφαίο άλτη του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έγραψε στο twitter το εξής: “Στην κορυφή του κόσμου και πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης. Όσο μακριά φτάνει το κάθε άλμα του, τόσο ψηλά υψώνει τη σημαία και την υπερηφάνειά μας”.

Σχετική ανάρτηση έκανε και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, οποίος έγραψε με τη σειρά του τα εξής: “Συγχαρητήρια Μίλτο! Μας έκανες και πάλι πολύ περήφανους γράφοντας ιστορία!”

Ακολούθησε μήνυμα και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος και έγραψε: “Για ακόμη μια φορά στην κορυφή του κόσμου! Με τα άλματά σου και τον χαρακτήρα σου, μας γεμίζεις χαρά και υπερηφάνεια! Συγχαρητήρια Μίλτο”.

Ο Τεντόγλου έχει πλέον μπροστά του ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2024.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις