Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Λαμίν Γιαμάλ έγινε ο νεότερος σκόρερ στην Εθνική Ισπανίας σε ηλικία 16 ετών

Ο Λαμίν Γιαμάλ έγινε ο νεότερος σκόρερ στην Εθνική Ισπανίας σε ηλικία 16 ετών

Ο Λαμίν Γιαμάλ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ισπανίας, με τον εξτρέμ της Μπαρτσελόνα μάλιστα να σκοράρει στο 7-1 απέναντι στην Γεωργία και να γίνεται ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της «φούριας ρόχας».

Ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην εκτός έδρας νίκη της Ισπανίας επί της Γεωργίας με το εμφατικό 7-1, για τα προκριματικά του EURO 2024.

Συγκεκριμένα σε ηλικία 16 ετών και 57 ημερών, ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Εθνικής ομάδας που αγωνίζεται σε επίσημο παιχνίδι με την ομάδα, με τον ίδιο μάλιστα λίγο αργότερα να σπάει άλλο ένα ρεκόρ.

Και αυτό διότι ο νεαρός επιθετικός στο 74ο λεπτό πέτυχε γκολ, με αποτέλεσμα να γίνεται και ο νεότερος σκόρερ στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας. 

«Ζω ένα όνειρο, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση που πήρα και ελπίζω να κάνω πολλά πράγματα με την εθνική ομάδα» ήταν όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, με τον Γιαμάλ να μην μπορεί να κρύψει την χαρά του.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις