Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες «λύτρωσε» την Ίντερ στο Τορίνο (video)

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες «λύτρωσε» την Ίντερ στο Τορίνο (video)
Reuters

Την ακάθεκτη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A συνέχισε η Ίντερ. Η Τορίνο έφτασε κοντά στο να “κόψει” βαθμούς από την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, αλλά ο Λαουτάρο Μαρτίνες έδωσε στους φιλοξενούμενους το εκτός έδρας “τρίποντο” (2-1). Ήττα για Ρόμα στην έδρα της Πάρμα (2-0).

Μπορεί να τα πήγε τόσο καλά στην έδρα της Τορίνο, αλλά κατάφερε να φύγει με το «διπλό». Η Ίντερ δυσκολεύτηκε, αλλά έφυγε με το «τρίποντο» από το «Στάντιο Ολύμπικο ντι Τορίνο» (2-1) κι έτσι θα κρατήσει… σίγουρα σταθερή τη διαφορά της από Μίλαν και Γιουβέντους, που αγωνίζονται στη συνέχεια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη νίκη της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Στο 62′, ο Αργεντινός ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Λουκάκου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έβαλε την Ίντερ μπροστά στο σκορ.

Στο 70’  και μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Σανάμπρια και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς για το 1-1. Τη νίκη στην Ίντερ έδωσε ο Μαρτίνες, δίνοντας τη… λύση με δύσκολη κεφαλιά.

Την ίδια στιγμή, η Ρόμα έχασε την ευκαιρία να κρατηθεί μπροστά από την Αταλάντα. Οι «τζιαλορόσι» ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα της Πάρμα κι έμειναν στην 5η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις